EN / DK

Tak for samarbejdet

Vi har igennem tiden haft mulighed for samarbejde med nogle fantastiske kunder. Denne side er en hyldest til dem og fra dem til os. Tak for samarbejdet. Vi glæder os til at høre fra jer igen.

Ud fra min stilling og erfaringer som selvstændig har jeg samarbejdet med mange forskellige hjemmesideudviklere, og jeg har set, hvordan arbejdsgangen og kvaliteten bør være. Mindan er det bedste og mest serviceorienterede udviklerfirma, jeg nogensinde har samarbejdet med, og Daniels kompetencer på mange områder svarer til dem, man får hos de dyreste firmaer i Danmark. Jeg vil klart anbefale Mindan.

Mark Benfeldt, Kjær Toftdal & Co Public Affairs

Jeg har samarbejdet med Daniel på forskellige projekter med både nye og gamle kunder. På alle projekter, uanset størrelse, tilbød han god service, hjælpsomhed og engagement. Jeg er altid blevet mødt med en professionel attitude, og alle opgaver er blevet løst indenfor de aftalte tids- og budgetrammer. I giver hermed Daniel de varmeste anbefalinger.

Thomas Niels

Samarbejdet med Mindan har været hurtigt, effektiv og med stor fornøjelse. De er altid klar til at hjælp, du får svar indenfor få minutter, selv hvis det handler om spørgsmål ud over den egentlige opgave. Jeg kan kun anbefale Daniel – specielt, hvis du, ligesom mig, ikke er specielt it-kyndig, men bare gerne vil have tingene til at fungere.

Dan Andersen

Da jeg startede med at lægge planer for min nye hjemmeside, anbefalede min designer, Louise, Mindan som det bedste firma til opgaven. Jeg vil give Mindan mine varmeste anbefalinger for at være et kompetent og serviceminded hjemmesidefirma. På grund af deres forstående indstilling og gode forklaringer kan jeg nu selv administrere og rette min hjemmeside.

Christina Linnea

Jeg mangler ord, det er fantastisk Daniel.

Du er en utrolig fyr, og jeg elsker at arbejde sammen med dig 😉

Haci Bayram

Vores samarbejde med Mindan og Daniel har været perfekt. Alle vores aftale og tidsfrister er blevet overholdt til punkt og prikke. Vi er imponeret over den fleksibilitet og hjælpsomhed Daniel har udvist igennem hele processen. Alle vores spørgsmål blev besvaret hurtigt og effektivt, selv dem, der ikke var en del af projektet. Vi takker Mindan for det gode samarbejde og vi ser frem til arbejde sammen med jer igen. Vi kan varmt anvefale Mindan og Daniel til alle, som har brug for en hurtig, troværdig løsning med høj kvalitet. Igen tak

Mike Drøhse Jensen, Drøhse Salg

Tak for hjælpen. Mindan har lavet et godt stykke arbejde for min virksomhed. Jeg kan kun anbefale Mindan og Daniel Lintoiu.

Anders Sørensen

Jeg har arbejdet sammen med Mindan på en række projekter til forskellige kunder. Vi har haft et rigtig godt samarbejde. Daniel er en meget flink fyr, venlig og forstående, men samtidig professionel og effektiv til at løse alle de problemer, der viste sig undervejs. Ud fra mit samarbejde med Mindan, anbefaler jeg dem varmt.

Louise Holmegaard Rosendahl

Begge mine hjemmesider ser fantastiske ud og jeg er virkelig tilfreds. I vil helt sikkert bruge dem igen og anbefaler Mindan til andre. Tak!

Siden denne anmeldelse har Mindan lavet to hjemmesider mere for Janus.

Janus Hougaard